Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (16-22 юли 2018)

Публикувано

на

Везни Седмичен Хороскоп 9 – 15 юли 2018

Ако сте родени под знака на Везни пред вас е седмица, в която ще трябва да завършите вече започнати проекти или ангажименти. Вероятно досега не сте имали достатъчно благоприятни обстоятелства за тяхната реализация и това е забавило тяхното развитие. През тази седмица нещата ще бъдат по-лесни за предвижване в желаната от вас посока.
Тази седмица едно от важните събития или основен ангажимент ще бъде свързан с млад мъж или момче най-вероятно от кръга ви роднини.


През тази седмица изненадите може да ви объркат, но след първоначалния хаос ще изживеете силни и специални емоции. Тези събития вероятно ще касаят вашия личен (интимен) свят или работата ви.
Като цяло в професионален план ще има доста неочаквани моменти, промени или размествания, които могат да ви притеснят вас или колегите ви. Аз не очаквам неприятни сътресения, независимо как първоначално изглежда това движение.
Вашето здраве или здравето на близък човек ще ви бъде притеснение и грижа, което ще е за кратко.
Сега ще бъде важно да не изживявате твърде емоционално и най-малкия дискомфорт.
Приемете тази седмица като нещо градивно и важно в живота ви, с шансовете които ви предоставя, независимо колко незначителни изглеждат те.
Младите мъже неочаквано ще възродят една своя стара идея или връзка.

Скорпион Седмичен Хороскоп 9 – 15 юли 2018

Ако сте родени под знака на Скорпион тази седмица добре подбирайте обкръжението си и не допускайте непознати хора до личните си дела. Наивността и доверието са хубави качества, но тази седмица внимавайте с тях.
През тази седмица ще имате един натоварващ ви ангажимент с мъж над 35 годишна възраст, който ще изиска от вас повече търпение и адаптивност към възникващите сложни за вас обстоятелства.
Сега може да очаквате всякаква полезна за работата или за личния ви живот информация, която тепърва ще изиграе важна роля в плановете ви.
Кои са негативните страни на тази седмица или това, от което ще трябва да се пазите? Преди всичко не лъжете и не допускайте някой да ви лъже, независимо с каква цел. Една „добра“ лъжа може да спести сега едно разочарование или емоционална болка, но по-късно това да се превърне в лична драма.
Добре ще бъдат поставени през тази седмица развитието на материалните и имотните ви дела. Може да купувате или да продавате, да строите или ремонтирате, да творите и съграждате с размах.
Много събития тази седмица ще са причина за размисъл от ваша страна. Около вас в средата, където живеете или работите предстоят промени и преживявания, които ще провокират различни въпроси у вас. Отговорите са някъде в бъдещето, до което ще достигнете с търпение.

Стрелец Седмичен Хороскоп 9 – 15 юли 2018

Ако сте родени под знака на Стрелец тази седмица не се опитвайте да избегнете или омаловажите семейните си ангажименти, защото рискувате в един момент да се окажете притиснати от неприятни събития вследствие на собственото си бездействие. Сега вършете нещата едно по едно за да можете да се съхраните психически и физически от по-голямото натоварване.
Отделяйте повече време за приятни занимания и събирания с хора, от които имате какво да научите.
Тази седмица ще ви зарадват пари, които ще получите най-вероятно чрез документ или новина за предстоящо увеличение на доходите ви.
Това ще бъде благоприятно време за уреждане на финансови или банкови документи и договори.
Тази седмица (дори да нямате нужната увереност за това), ще бъде важно време за вас особено по отношение на планирането и организирането на бъдещите ви планове. Видимо или невидимо много неща ще работят във ваша полза.
През седмицата ще преживеете загуба или кражба свързана с важни неща за ваши приятели или роднини.
Една неприятна новина свързана с човек, когото познавате ще ви стъписа, но вие ще съумеете да преживеете това събитие без голяма драма.
Тази седмица ще бъде благоприятна за планове и ангажименти свързани с деца, за работа с деца и др.

Козирог Седмичен Хороскоп 9 – 15 юли 2018

Ако сте родени под знака на Козирог тази седмица трусовете в живота ви не бива да ви плашат. Адаптирайте се всекидневно към новите промени или обстоятелства в живота ви. Всичко при вас върви в правилната посока, независимо от изпитанията през, които ви се налага да преминете.
Тази седмица една неприятна новина ще ви накара да оцените собствения си живот по друга скала.
Седмицата ще ви натовари с повече домашни и битови проблеми и задачи, но те са изпълними в рамките на този период.
Това ще бъде благоприятно време за промени в дома, за преемстване в нов дом и др.
Финансово седмицата ще бъде доста благоприятна за вас ако съумеете да се представите по начин, по който да привличате парите към себе си: новаторски решения и действия в работата, достатъчно положен труд в стопанството или в бизнеса и др.
Вие може да имате лични и специални очаквания за тази седмица, но тяхното нереализиране не бива да ви разочарова и най-вече отчайва. Тяхната линия на развитие генерално придържа линията на възход при вас. Вашето бъдеще е предначертано по най-добрия начин от Създадетеля и вие трябва да му се доверите.
Седмицата вещае повече срещи и събирания, пътуване с цел гостуване и др.
Любовният ви живот няма да бъде скучен, но все пак ще зависи от това кой какво търси и иска. Би било добре да се радвате на това, което имате в момента и да не хвърчите из облаците…

Водолей Седмичен Хороскоп 9 – 15 юли 2018

Ако сте родени под знака на Водолей тази седмица ще ви се наложи да вземете важно решение и с бързи крачки да тръгнете към неговото изпълнение. Сега не е време за губене на времето в размисли, които няма да ви отведат никъде, но могат да създадат нежелан хаос в мисли и в действия през тази седмица.
Неприятностите (където възникнат такива) ще са именно вследствие на подобни действия от ваша страна.
Тази седмица може да бъде много успешна и дори специална за вас, но всичко ще зависи от бързината в действията ви, в улавянето на шансовете, които сега ще се появят или тяхното пропиляване.
Сега ще срещнете нови хора, които ще имат мисия в живота ви. Разговорите или срещите с тях не бива да бъдат омаловажавани. Техните действия добри или лоши (според вашата лична преценка) няма да са случайни.
Има вероятност тази седмица да ви се даде възможност да довършите недовършена работа от преди или да изживеете нещо, което не сте успяли поради различни обстоятелства.
Избягвайте хора, които изпълват деня си със злобни коментари и завистливи подмятания.
Семейството ви ще изиска вашето внимание и вие ще трябва по-отговорно да се заемете с някои важни за комфорта в дома ви дела.

Риби Седмичен Хороскоп 9 – 15 юли 2018

Ако сте родени под знака на Риби тази седмица за вас ще бъде от тези сложни периоди в живота ви, които ще изискат не само мобилизация на духа, но и вяра в това, което ви се дава като изпитания или преживявания. Няма вечни бури, нито има вечно лято…
Сега осъществете отложени лекарски прегледи или лечение. Погрижете се за по-здравословния си начин на живот. Не прекалявайте с удоволствията, алкохола или цигарите. Не мислете, че това са незначителни неща.
През тази седмица избягвайте всякакви нечестни действия от ваша страна независимо какво добро извинение имате за тях.  Сега подобни действия ще ви въвлекат в ситуации, от които може да ви отнеме месеци време да се измъкнете.
Много неща сега могат да излязат от живота ви (дори за винаги). Но единственото обяснение за това, че тяхното време за действие във вашия живот е приключило. Не се напъвайте да спирате естествения ход на събитията.
Седмицата ще бъде благоприятна за професионалното ви развитие или за образованието ви (ако сте ангажирани с такова). Сега ще можете да се представите в по-добра светлина и хората по-ясно да видят вашите възможности и познания.
През седмицата ще получите различни покани или предложения, които ще са в основата на приятни емоции и преживявания.
Макар и бавно тази седмица ще ви помогне да изградите основите на един бъдещ успех, който ще успеете да достигнете през следващите няколко седмици.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ ЧЕТЕТЕ ТУК!

Извън спорта

„Сега ще ви разкажа как само за 1 месец смъкнах 5 килограма като замених закуската си с това вкусно нещо“

Публикувано

на

малко 5 кг за един месец.

Съставки: 
– 300ml кисело мляко (или кисело мляко с ниска масленост)
– 2 супени лъжици овесени ядки
– 1 чаена лъжичка смляно ленено семе
– 1 чаена лъжичка какао
– 7 сушени сливи

Подготовка: 
Закуската се приготвя през нощта, за да можете да ядете на следващата сутрин. Пригответе сушените сливи със 100 мл гореща вода и ги оставете да престоят за 10-15 минути.

Всички съставки се смесват в блендер. Оставете сместа да стои в хладилника. Всяка сутрин яжте тази закуска и за един месец ще бъдете развълнувани от резултата.

източник: zajenata.bg

Прочети повече

Извън спорта

Два начина да свалите кръвното за по-малко от минута!

Публикувано

на

Какво се прави за сваляне на кръвното – основният въпрос, който по-голямата част от обществото си задава!


1. Тинктура с чесън и мед

За да имаш здраво сърце, трябва да следиш своето кръвно налягане. От това зависи и цялостното здраве на един човек. По-опасно е високото кръвно, което може да доведе дори до смърт вследствие на инфаркт.

Затова ще ви предложим две рецепти за смъкването му. Най-интересното е, че ползващите я разкриват, че около минута трябва за успешно сваляне на кръвното след употреба на рецептите.

Трябват ни стъклена чаша с капак (или буркан), остър кухненски нож, мед и глава чесън.

Приготвяне: Обелете скилидките и ги накълцайте с тъпото на ножа. Подръжте ги 15 минути, сипете ги в чашата и долейте мед, докато потънат и ги покрие. Затворете капачката и оставете сместа на тъмно и прохладно място за 3-5 дни. След това я дръжте в хладилник и при нужда яжте по 1-2 скилидки на ден. Сместа може да изкара в хладилника от 3 до 4 месеца.

2. Укрепваща тинктура с чесън

Трябват ви 1 чаша смлян чесън, 1/2 чаша мед, 1/2 чаша ябълков оцет, щипка черен пипер, голяма кана с капак.

Приготвяне: Смелете чесъна и го сипете в каната за 15 минути. Смесете меда и оцета и залейте с тях чесъна – така, че да останат два пръста до ръба на каната. Затворете капака ѝ оставете сместа за 1 месец. След това прецедете през едра цедка в шише и го дръжте в хладилника. Вземайте по 10-20 капки при неразположение по 3 пъти на ден.

Освен за успешно и бързо сваляне на кръвното, тези две тинктури действат ползотворно и за смъкване на холестерола, укрепване дейността на сърцето и на цялата имунна система. Заради последното рецептите са много полезни и при простудни заболявания, грип или вирусни инфекции. Двете смеси са в състояние дори да намалят риска от бъдещо раково образувание, пише в. „Живот без рак“.

„Изпих тинктурата от чесън и само след има-няма минута ми стана по-добре.“ – споделя един от консуматорите на сместа.

Прочети повече

Извън спорта

Πocтoяннo нямaтe бaтepия нa тeлeфoнa, a изпoлзвaният интepнeт e твъpдe виcoĸ?

Публикувано

на

Maлĸo и дocaднo peĸлaмнo пpилoжeниe мoжe дa e винoвнo зa yнищoжaвaнeтo нa живoтa нa бaтepиятa и твъpдe виcoĸoтo пoтpeблeниe нa мoбилния интepнeт нa милиoни пoтpeбитeли нa oпepaциoннaтa cиcтeмa Аndrоіd пo cвeтa, пишe Тhе Wаѕhіngtоn Роѕt, цитиpaйĸи изcлeдвaнe нa тexнoлoгичнaтa ĸoмпaния Оrасlе.

Koдът, ĸoйтo e в cъpцeтo нa oгpoмнa измaмa, e нapeчeн DrаіnеrВоt. Бeз пoтpeбитeлитe дa paзбepaт, тoй cвaля гигaбaйти видeo peĸлaми нa тeлeфoнa нa жepтвaтa и нeвидимo ги пoĸaзвa в paзлични пpилoжeния, ĸoитo ca зaceгнaти. A имeннo зaceгнaтитe ca cтoтици пpилoжeния зa Аndrоіd, ĸoитo ca били cвaлeни oбщo нaд 10 милиoнa пъти.

Tъй ĸaтo злoнaмepeният ĸoд paзчитa нa мoбилнaтa вpъзĸa нa тeлeфoнa и нeгoвия пpoцecop, бoтът мoжe дa дoнece нaд 10GВ дoпълнитeлнo мoбилнo пoтpeблeниe.

Πoтpeбитeлитe нe ca eдинcтвeнитe зaceгнaти. Бoтът „гopи“ пapитe, дaдeни зa peĸлaми, ĸoитo в peaлнocт ниĸoй нe глeдa.

Оrасlе ce нaтъĸнaли нa бoтa минaлoтo лятo, ĸoятo aнaлизaтopи зaбeлязaли cъмнитeлнo пoвишeниe нa тpaфиĸa oт няĸoи ycтpoйcтвa c oпepaциoннaтa cиcтeмa Аndrоіd.

Πpoyчвaнeтo e дocтигнaлo дo xoлaндcĸa фиpмa, ĸoятo ce бopи c пиpaтcтвoтo нa пpилoжeния. Caмaтa тя – Тарсоrе – зaяви, чe нямa oбщo cъc cxeмaтa. Ocнoвният ѝ бизнec e cвъpзaн c тoвa дa пoмaгa нa paзpaбoтчицитe, чpeз peĸлaмa, дa пoлyчaт пpиxoди, ĸoгaтo пoтpeбитeлитe изпoлзвaт тexнитe пpoдyĸти нeлeгaлнo и бeз дa cи плaщaт.

Koмпaниятa вce пaĸ зaяви, чe зaпoчвa вътpeшнo paзcлeдвaнe.

Caмaтa Gооglе пъĸ cъoбщи, чe вeчe e зaбpaнилa вcичĸи пpилoжeния, в ĸoитo ce нaмиpa злoнaмepeният ĸoд и paзcлeдвa cлyчaя./money.bg

Прочети повече

Избрано