Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (16-22 юли 2018)

Публикувано

на

Везни Седмичен Хороскоп 9 – 15 юли 2018

Ако сте родени под знака на Везни пред вас е седмица, в която ще трябва да завършите вече започнати проекти или ангажименти. Вероятно досега не сте имали достатъчно благоприятни обстоятелства за тяхната реализация и това е забавило тяхното развитие. През тази седмица нещата ще бъдат по-лесни за предвижване в желаната от вас посока.
Тази седмица едно от важните събития или основен ангажимент ще бъде свързан с млад мъж или момче най-вероятно от кръга ви роднини.


През тази седмица изненадите може да ви объркат, но след първоначалния хаос ще изживеете силни и специални емоции. Тези събития вероятно ще касаят вашия личен (интимен) свят или работата ви.
Като цяло в професионален план ще има доста неочаквани моменти, промени или размествания, които могат да ви притеснят вас или колегите ви. Аз не очаквам неприятни сътресения, независимо как първоначално изглежда това движение.
Вашето здраве или здравето на близък човек ще ви бъде притеснение и грижа, което ще е за кратко.
Сега ще бъде важно да не изживявате твърде емоционално и най-малкия дискомфорт.
Приемете тази седмица като нещо градивно и важно в живота ви, с шансовете които ви предоставя, независимо колко незначителни изглеждат те.
Младите мъже неочаквано ще възродят една своя стара идея или връзка.

Скорпион Седмичен Хороскоп 9 – 15 юли 2018

Ако сте родени под знака на Скорпион тази седмица добре подбирайте обкръжението си и не допускайте непознати хора до личните си дела. Наивността и доверието са хубави качества, но тази седмица внимавайте с тях.
През тази седмица ще имате един натоварващ ви ангажимент с мъж над 35 годишна възраст, който ще изиска от вас повече търпение и адаптивност към възникващите сложни за вас обстоятелства.
Сега може да очаквате всякаква полезна за работата или за личния ви живот информация, която тепърва ще изиграе важна роля в плановете ви.
Кои са негативните страни на тази седмица или това, от което ще трябва да се пазите? Преди всичко не лъжете и не допускайте някой да ви лъже, независимо с каква цел. Една „добра“ лъжа може да спести сега едно разочарование или емоционална болка, но по-късно това да се превърне в лична драма.
Добре ще бъдат поставени през тази седмица развитието на материалните и имотните ви дела. Може да купувате или да продавате, да строите или ремонтирате, да творите и съграждате с размах.
Много събития тази седмица ще са причина за размисъл от ваша страна. Около вас в средата, където живеете или работите предстоят промени и преживявания, които ще провокират различни въпроси у вас. Отговорите са някъде в бъдещето, до което ще достигнете с търпение.

Стрелец Седмичен Хороскоп 9 – 15 юли 2018

Ако сте родени под знака на Стрелец тази седмица не се опитвайте да избегнете или омаловажите семейните си ангажименти, защото рискувате в един момент да се окажете притиснати от неприятни събития вследствие на собственото си бездействие. Сега вършете нещата едно по едно за да можете да се съхраните психически и физически от по-голямото натоварване.
Отделяйте повече време за приятни занимания и събирания с хора, от които имате какво да научите.
Тази седмица ще ви зарадват пари, които ще получите най-вероятно чрез документ или новина за предстоящо увеличение на доходите ви.
Това ще бъде благоприятно време за уреждане на финансови или банкови документи и договори.
Тази седмица (дори да нямате нужната увереност за това), ще бъде важно време за вас особено по отношение на планирането и организирането на бъдещите ви планове. Видимо или невидимо много неща ще работят във ваша полза.
През седмицата ще преживеете загуба или кражба свързана с важни неща за ваши приятели или роднини.
Една неприятна новина свързана с човек, когото познавате ще ви стъписа, но вие ще съумеете да преживеете това събитие без голяма драма.
Тази седмица ще бъде благоприятна за планове и ангажименти свързани с деца, за работа с деца и др.

Козирог Седмичен Хороскоп 9 – 15 юли 2018

Ако сте родени под знака на Козирог тази седмица трусовете в живота ви не бива да ви плашат. Адаптирайте се всекидневно към новите промени или обстоятелства в живота ви. Всичко при вас върви в правилната посока, независимо от изпитанията през, които ви се налага да преминете.
Тази седмица една неприятна новина ще ви накара да оцените собствения си живот по друга скала.
Седмицата ще ви натовари с повече домашни и битови проблеми и задачи, но те са изпълними в рамките на този период.
Това ще бъде благоприятно време за промени в дома, за преемстване в нов дом и др.
Финансово седмицата ще бъде доста благоприятна за вас ако съумеете да се представите по начин, по който да привличате парите към себе си: новаторски решения и действия в работата, достатъчно положен труд в стопанството или в бизнеса и др.
Вие може да имате лични и специални очаквания за тази седмица, но тяхното нереализиране не бива да ви разочарова и най-вече отчайва. Тяхната линия на развитие генерално придържа линията на възход при вас. Вашето бъдеще е предначертано по най-добрия начин от Създадетеля и вие трябва да му се доверите.
Седмицата вещае повече срещи и събирания, пътуване с цел гостуване и др.
Любовният ви живот няма да бъде скучен, но все пак ще зависи от това кой какво търси и иска. Би било добре да се радвате на това, което имате в момента и да не хвърчите из облаците…

Водолей Седмичен Хороскоп 9 – 15 юли 2018

Ако сте родени под знака на Водолей тази седмица ще ви се наложи да вземете важно решение и с бързи крачки да тръгнете към неговото изпълнение. Сега не е време за губене на времето в размисли, които няма да ви отведат никъде, но могат да създадат нежелан хаос в мисли и в действия през тази седмица.
Неприятностите (където възникнат такива) ще са именно вследствие на подобни действия от ваша страна.
Тази седмица може да бъде много успешна и дори специална за вас, но всичко ще зависи от бързината в действията ви, в улавянето на шансовете, които сега ще се появят или тяхното пропиляване.
Сега ще срещнете нови хора, които ще имат мисия в живота ви. Разговорите или срещите с тях не бива да бъдат омаловажавани. Техните действия добри или лоши (според вашата лична преценка) няма да са случайни.
Има вероятност тази седмица да ви се даде възможност да довършите недовършена работа от преди или да изживеете нещо, което не сте успяли поради различни обстоятелства.
Избягвайте хора, които изпълват деня си със злобни коментари и завистливи подмятания.
Семейството ви ще изиска вашето внимание и вие ще трябва по-отговорно да се заемете с някои важни за комфорта в дома ви дела.

Риби Седмичен Хороскоп 9 – 15 юли 2018

Ако сте родени под знака на Риби тази седмица за вас ще бъде от тези сложни периоди в живота ви, които ще изискат не само мобилизация на духа, но и вяра в това, което ви се дава като изпитания или преживявания. Няма вечни бури, нито има вечно лято…
Сега осъществете отложени лекарски прегледи или лечение. Погрижете се за по-здравословния си начин на живот. Не прекалявайте с удоволствията, алкохола или цигарите. Не мислете, че това са незначителни неща.
През тази седмица избягвайте всякакви нечестни действия от ваша страна независимо какво добро извинение имате за тях.  Сега подобни действия ще ви въвлекат в ситуации, от които може да ви отнеме месеци време да се измъкнете.
Много неща сега могат да излязат от живота ви (дори за винаги). Но единственото обяснение за това, че тяхното време за действие във вашия живот е приключило. Не се напъвайте да спирате естествения ход на събитията.
Седмицата ще бъде благоприятна за професионалното ви развитие или за образованието ви (ако сте ангажирани с такова). Сега ще можете да се представите в по-добра светлина и хората по-ясно да видят вашите възможности и познания.
През седмицата ще получите различни покани или предложения, които ще са в основата на приятни емоции и преживявания.
Макар и бавно тази седмица ще ви помогне да изградите основите на един бъдещ успех, който ще успеете да достигнете през следващите няколко седмици.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ ЧЕТЕТЕ ТУК!

Извън спорта

5 зодии, които завинаги остават свързани с първата си любов :(

Публикувано

на

Някои представители на зодиака се влюбват много бързо, като най-силно е чувството, когато го изпитат за пръв път. Техните хороскопи показват, че ако станат жертви на разбито сърце, много по-трудно им минава, отколкото на останалите зодии от зодиака. Затова е много вероятно първият път, когато се влюбят, да бъде и последният. Те никога не забравят първата си любов. Обикновено първата любов за всички ни представлява много специално чувство, което ни носи много радост и щастие. Дори любовната връзка да е завършила зле за нас, ние винаги ще пазим спомен за това какви чувства е породил у нас човекyt, с когото сме били, и той винаги ще заема специално място в сърцето ни. Когато обаче този спомен често изплува в съзнанието ни и ни кара да преживяваме мислено и емоционално отново приказната история, това е сигурен знак, че ние все още не сме преживели човека, отговорен за това. Ние сме буквално „заковани“  за нашата първа истинска любов…или по-скоро спомена за нея. Добре, да приемем, случаят е такъв. Съвсем нормално явление е, ако сте се разделили с любимия човек наскоро и все още ви е трудно да се отърсите от случилото се. Проблемът идва, когато сте разделени от много време, но все още си спомняте за него, чувствате,че ви липсва и сравнявате всеки следващ ваш избраник с него. Каквото и да си говорим обаче, първата любов си остава най-специалната. За повечето хора, това не е просто момент или етап в живота им, който идва и си отива, без да оставя трайни следи след себе си – първата любов е олицетворение на всичко най-прекрасно в света, неповторимо и несравнимо с друго. Ако вие сте от тези хора, то значи вероятността трудно да се откъсвате от спомена за човека, който за вас е бил олицетворение на истинската първа любов, е голяма. До голяма степен вашият зодиакален знак предопределя дали оставате отчаяно предани на своята първа голяма и истинска любов. Вижте кои 5 зодии най-трудно преживяват тези ситуации в живота:

1. Телец Телците са всеизвестни романтици, но това не е единствената причина, поради която се казва, че те трудно забравят първите си любови. Те са много чувствени и предани към партньорите си, отдават цялото си сърце на тях, особено когато им се случва за пръв път. Обикновено Телците са доста инатливи и безкомпромисни, когато става дума за чувства. Когато решат,че искат да бъдат със своята истинска първа любов, никой и нищо не е в състояние да им промени решението, без значение колко прекрасен и по-подходящ може да бъде всеки следващ човек, който иска да бъде част от живота им.

2. Рак Раците също са много романтични натури и гледат с много по-различен поглед на света около себе си и на любовта. За Раците чувствата, трепетите и всички моменти, които идват с първата любов, са нещо много специално. Дори техният любим да не е най-прекрасният човек на света, те му осигуряват кътче от сърцето си, което си остава негово. Раците са страшно привързани към хората, които са част от живота им и това е една от сигурните отличителни черти, че те са от онези зодии, които трудно се откъсват от идеята и спомена за първата си любов, дори когато тя вече е отдавна изживяна. Пък и представителите на този зодиакален знак не обичат особено много да допускат нови хора до себе си – те предпочитат да бъдат с хора, които вече са опознали.

3. Лъв Всички знаем, че Лъвовете са много страстни и отдадени любовници. Щом са млади и влюбени, трудно спазват прилично държание, когато са с половинката си. Ако първата им любов им е дала всичко, което им е било необходимо и ги е правело щастливи, много естествена реакция е във всяка следваща връзка да търсят точно това, което са получили, когато са навлизали в света на любовта – страстта, буйната любов и добре прекарано време заедно с партньора. Трудно приемат действителността такава, каквато е, особено когато си дадат сметка, че много често не прекарваме остатъка от живота си с нашата първа любов. Наистина е нелека мисия да осъзнаят тази концепция на житейската реалност, защото романтикът в тях, за който може би не подозират, люто се бори срещу вярвания като тези, че не може да бъдете, с човека, когото най-много сте обичали досега.

4. Скорпион Скорпионите са доста страстни, но дълбоко под тяхната твърда за пробиване обвивка, се крие един невероятен романтик със смело сърце да мечтае и много желае да раздава любов. Характерно за Скорпионите е, че те са много експресивни и жизнени, а да бъдат влюбени е страхотно изживяване. Представителите на тази зодия са наясно, че първата им любов невинаги е последната им, но това,че са много недоверчиви и свити към нови запознанства в любовта, прави всичко прекалено сложен процес. За Скорпионите първата любов е някой, от когото те няма какво да крият и пред когото могат да са себе си, имат му доверие и нищо допълнително не е нужно, за да се чувстват комфортно.

5. Риби Рибите са изключително романтични, артистични и често за тях музиката е неизменна част от живота им. Чувайки звученето на позната песен, която им носи спомени за отминали щастливи времена, прекарани с любим човек, веднага ги обзема носталгия и тъга по миналото. Понякога дори само от мелодията сърцето им се свива от спомена за първата любов, която не може да върнат. Всеки път, когато се замислят да поемат към нова връзка, мисълта, че може отново да изгубят човека до себе си, ги ужасява страшно много. Шансът на Рибите да превъзмогнат тъгата по останалия спомен от прекрасното изживяване, наречено „първа любов“, е много малък, ако не се вземат в ръце и не започнат активно да се запознават с нови хора и да ходят по срещи.

източник: Dama.bg

Прочети повече

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (23-29 юли)

Публикувано

на

Овен Седмичен Хороскоп 23 – 29 юли 2018

Ако сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, която ще ви даде възможност за постигане на конкретни резултати в сферата на образованието или в кариерата ви.
Подгответе се за седмица на усилена работа и по-малко време за развлечения, пиши astro.velida.net.
Сега ще можете да реализирате свои планове свързани с дома ви или с имот, който притежавате.
Ще може да поставите началото на една перспективна връзка, особено ако партньорът ви е роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.
Седмицата вещае важно събитие свързано с момиче или жена родена под знака на Рак, Скорпион или Риби (или с такъв асцедент).
През седмицата някои от вас ще прекъснат свои професионални отношения, което ще е очаквано събитие (приключване на договор или ангажимент и др.)
Интересно развитие ще имат ваши приятелски връзки с мъже, независимо от тяхната възраст или обществено положение.
Тази седмица ще бъде благоприятна за предсказване на бъдещето с карти Таро.
Младите жени Овен ще имат домашни грижи или задължения свързани с бременност или със собственото си дете.

Телец Седмичен Хороскоп 23 – 29 юли 2018

Ако сте родени под знака на Телец пред вас е седмица, в която решенията и действията ви ще се определят от вашата чувствителност и емоционалност.
Дали това ще бъде за ваше добро ще разберете едва в неделя.
През тази седмица избягвайте самозаблуда или илюзии свързани с пари.
Разбира се, може да получите пари поради една щастлива случайност, но това едва ли ще огрее всички представители на този зодиакален знак.
Тази седмица ще бъде благоприятна за всякакви промени, включително за промяна на дома, в който живеете.
Може да предприемете и промени в работата си, които също ще се развият във ваша полза.
През тази седмица ще се зарадвате на здравословното стабилизиране на жена, която е ваша роднина или позната.
Избягвайте злоупотребата с алкохол!
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, но се пазете от необмислени постъпки или самонадеяни действия.
Действията на човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби ще ви направят нервни и неспокойни.
Жените над 35 години ще могат да разрешат един неприятен проблем и да се освободят от насъбралото се напрежение.

Близнаци Седмичен Хороскоп 23 – 29 юли 2018

Ако сте родени под знака на Близнаци тази седмица се постарайте да бъдете в хармония със себе си и с хора, с които ще се срещате в ежедневието си.
Това е седмица, в която ще градите важни контакти или професионални отношения.
Понякога ще ви се налага да отлагате предварителни уговорки, но за това винаги трябва да има сериозна причина, а не да се поддавате на временни емоции или прищевки.
Използвайте тези седем дни за подредба на дома си, за уреждане на домашни или битови проблеми и др.
Седмицата ще бъде неблагоприятно време за съдебни или юридически дела.
През тази седмица ще ви зарадват неочаквани новини свързани с дома ви.
Ще имате късмет по важни въпроси свързани със семейството ви.
Предложение, което ще получите през тези седем дни ще има положително влияние върху домашните ви и семейни дела.
Тази седмица неочаквано ще ви изненада един финансов документ или пари, които ще получите чрез договор или споразумение.
Във финансов план седмицата може да ви изненада приятно, но почти нищо няма да се получи, ако сами форсирате нещата.
Сега може да усетите много по-емоционално и сантиментално липсата на хора, които не са до вас – на далечно разстояние или в Отвъдното.

Рак Седмичен Хороскоп 23 – 29 юли 2018

Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица различни събития с мъж ще ви покажат грешките, които правите в общуването си с хора, които са по-възрастни от вас или имат по-голям опит в дадена сфера от живота.
Сега ще бъде важно да намерите компромисно разрешение на неприятности, които имате с мъж.
Тази седмица мнозина ще пътуват, но това ще бъде едно напрегнато пътуване поради нечий сприхав характер или поради възникването на други конфликтни ситуации.
Внимание сега и по-голяма дипломатичност ще изискат ваши отношения с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.
През седмицата ще възникне временна стресова ситуация или паника свързана с човек от кръга ви приятели. Тя определено ще има благоприятно развитие или щастлива развръзка, благодарение на едно малко чудо или късмет.
Седмицата ще ви донесе възможност за нови познанства с важни за бъдещето ви хора, така че не селектирайте нито едно от тях по възраст, националност, религия или други някакви предразсъдъци.
Във финансов план мнозина ще останат разочаровани поради забавяне или други усложнения свързани с пари. Сега се стремете да бъдете практични в разходите си и не допускайте преразход с надежда, че скоро ще имате добър доход.
Мъжете над 35 годишна възраст ще търсят сами изход от една трудна ситуация, но вероятно разрешението ще дойде чрез помощта на някой друг.

Лъв Седмичен Хороскоп 23 – 29 юли 2018

Ако сте родени под знака на Лъв тази седмица вещае едно важно събитие свързано с жена, което ще ангажира сериозно вашето внимание.
Седмицата ще бъде благоприятна за юридически или съдебни дела, особено ако за тях разчитате на действията или съдействието на жена.
Тази седмица ще ви изненадат различни срещи, покани за събирания или друг вид контакти с хора отблизо и далеч.
Може да възникне неочаквана възможност за една покупка или да получите неочакван подарък.
Добро развитие (макар по един неочакван начин) ще имат вашите имотни дела.
През тази седмица могат да се задълбочат недоразумения или други проблеми в семейства, където партньорите са вече разделени поради някаква житейска причина: по взаимно съгласие, поради работа в друго населено място и др.
Извънбрачните връзки ще имат нежелано развитие през тези седем дни.
Някои от приятните събития тази седмица ще бъдат свързани с дете или с млади хора от кръга ви роднини. Възможно е раждане на дете или събиране свързано с личен празник.
Седмицата вещае нещо специално свързано с дете родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.
Жените над 35 годишна възраст ще имат възможност да получат допълнителни или неочаквани пари, повишение на доходите си и др.

Дева Седмичен Хороскоп 23 – 29 юли 2018

Ако сте родени под знака на Дева пред вас е седмица, в която ще отделите голяма част от вниманието си върху собственото си професионално развитие.
Очаквайте интересна или полезна информация от жена, с която работите заедно.
През тази седмица въвличането ви в една интрига или разпространението на невярна информация може да ви злепостави пред важни за вас хора и дори да бъде причина за приключване на важни за вас отношения.
Внимавайте и проверявайте всяка информация, която ще получите от хора родени под знака на Козирог, Дева или Телец. Бъдете предпазливи в отношенията си с хора от тези зодиакални знаци, тъй като те ще бъдат твърде непредсказуеми.
През седмицата може да получите пари от мъж или в семейния ви бюджет да има приход благодарение на мъж от семейството ви.
Като цяло тази седмица ще бъде градивна и успешна за вас, особено ако заложите на хармонични отношения с хората около вас. Тактичността и дипломатичността ще ви помогнат да преодолеете всяка сложна ситуация или неочаквано възникнало недоразумение.
Младите жени Дева могат да получат предложение за нова позиция в настоящата си работа или оферта за нова работа в друга компания или институция.
Младите мъже до 35 годишна възраст ще имат възможност за финансово стабилизиране, получаване на очаквани пари или очаквано повишение на доходите си.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (23-29 юли)

Публикувано

на

Везни Седмичен Хороскоп 23 – 29 юли 2018

Ако сте родени под знака на Везни тази седмица ще отделите време за разговор с жена, с която имате трудни или сложни отношения.
Сега може да бъдете ангажирани със събитие свързано с жена родена под знака на Козирог, Дева или Телец, пише astro.velida.net.
Тази седмица ще възникне неприятна ситуация свързана с финансов проблем, който може да застраши семейния ви бюджет или да създаде по-голям стрес при разрешаването му. Избягвайте да влагате или да харчите пари за неща, за които нямате сигурност като качество или гаранция.
Затруднения ще възникнат при разрешаването на наследствени въпроси от финансов характер.
В материално – имотните си дела седмицата ще изиска от вас да намалите темпото, да не избързвате със своите решения и действия.
Грижи могат да възникнат около имот, който не използвате в момента или който се намира в друго населено място.
През тази седмица ще бъдете опора и надежда на едно момиче или млада жена.
Жените над 35 години ще имат нови познанства с хора от различни населени места.
Младите жени до 35 годишна възраст ще организират и реализират важни планове свързани с дома си. Вероятно тази седмица ще преживеете важно събитие свързано с човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион.

Скорпион Седмичен Хороскоп 23 – 29 юли 2018

Ако сте родени под знака на Скорпион тази седмица ще ви изненада с различни събития свързани с дете или млад човек от фамилията ви.
Ще възникнат неочаквани разходи за дете, но ще бъдат за хубаво.
Притесненията ви през тези седем дни ще бъдат свързани с новина или документ, които ще очаквате да получите.
Вероятно те имат важно значение за бъдещето ви, но от вас ще се изиска да бъдете търпеливи.
Новина свързана с житейска драма в семейството на хора, които познавате ще бъде причина за появата на тъжното ви настроение в някои моменти през седмицата.
Сега ще имате важен период за вашата кариера или професионално израстване (обучение).
Ще възникне неочаквана възможност или идея, която може да дойде чрез човек, когото вече познатвате (приятел, колега и др. )
Успехи на ваши приятели в техния бизнес или кариера ще е повод за поздравления или малко празненство.
В любовта обаче ще трябва да бъдете реалисти и да не се опитвате да възродите отношения, които вече са изживели времето си. Това особено ваши за отношения с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, които вече са повели по една нова пътека на развитие.

Стрелец Седмичен Хороскоп 23 – 29 юли 2018

Ако сте родени под знака на Стрелец пред вас е седмица, в която ще планирате важно за вас пътуване или ще тръгнете на път. Това пътуване ще ви донесе много положителни емоции и преживявания.
През седмицата ще ви зарадва новина, която ще дойде от човек, който живее в друго населено място.
Тази седмица сложни ще се окажат отношенията между мъжете Стрелец с мъже от другите зодиакални знаци.
Неприятностите, които ще възникнат сега могат да бъдат на лична или професионална осносва, но не допускайте тяхното задълбочаване.
Като цяло седмицата ще изиска от вас много по-голямо внимание в организирането и изпълнението на ежедневните ви дела и задачи.
Не допускайте разпиляване на времето си с клюки или интриги, в търсене на отмъщение за нечии минали зловредни действия срещу вас.
Разпиляването на енергията ви за такива неща ще ви навреди и вие може да се окажете в губеща позиция.
Здравето ви ще изиска грижи, независимо от вашата възраст или моментно състояние.
Някои от хубавите неща през тази седмица ще бъдат свързани с пари, които ще получите чрез хора от семейството си или чрез семеен бизнес (инвестиция).

Козирог Седмичен Хороскоп 23 – 29 юли 2018

Ако сте родени под знака на Козирог пред вас е седмица, в която ще трябва да се погрижите по-сериозно за семейството си.
Тази седмица ще възникне притеснение за нечие здраве или друг сериозен проблем свързан с роднина роден под знака на Риби, Скорпион или Рак.
Семейните ви планове ще се развиват бавно или с необходимост от преодоляване на различни пречки.
Би било добре да направите преоценка на плановете си за близкото бъдеще и да бъдете по-големи реалисти относно това какво може да постигнете и какво не.
В работата си ще преживеете негативни емоции свързани с клиенти или хора, които ще ви посетят (институция по контрола, данъчни и др.)
Ако сте в процес на търсене на нова работа, сега трудно ще намерите такава, която да покрие вашите изисквания.
Тази седмица ще бъде благоприятна за всичко свързано с пътуване.
Ако очаквате новина или важен документ от друго населено място, едва ли ще останете разочаровани.
През тази седмица може да получите покана за пътуване или гостуване в друг град или държава.

Водолей Седмичен Хороскоп 23 – 29 юли 2018

Ако сте родени под знака на Водолей пред вас е седмица изпълнена с различни емоции свързани с вашата романтична връзка или приятелски отношения.
Сега взаимно с вашия партньор ще имате желание да преживеете нещо специално.
Тази седмица вещае благоприятни за вас новини или възможности от финансов характер.
Вероятно през тези седем дни ще преживеете важно събитие свързано с родители или по-възрастни родственици.
Това ще бъде благоприятно време за съдебни или юридически дела от имотен или семеен характер.
Мнозина ще се зарадват на придобивка чрез наследство или получаване на права върху някакъв вид собственост.
Сега ще имате благоприятна седмица за преместване в нов дом, приключване на строеж или на голям ремонт.
Конфликтите тази седмица ще са основно с млади жени или момичета, които имат неприятности в живота си, за които обаче няма да са готови да поискат помощ или съвет от вас. Вместо това ще рискуват да си навлекат нежелани нови проблеми.
Мъжете и жените над 35 годишна възраст ще имат седмица, в която определени преживявания ще определят техни бъдещи промени в живота.

Риби Седмичен Хороскоп 23 – 29 юли 2018

Ако сте родени под знака на Риби тази седмица ще ви изненада късмет или шанс свързан с нещо, което сте смятали, че е останало завинаги в миналото ви.
Изненадата определено ще бъде приятна, особено ако проявите готовност да се възползвате от тази нова възможност.
През тези седем дни мнозина ще намерят загуабена или забравена вещ.
Тази седмица ще събере родители с деца, които живеят или работят в друг град или държава.
Въобще сега много разделени семейства ще имат възможност да се съберат заедно поради лятна ваканция или друга някаква причина.
Седмицата ще бъде благоприятна за финансовите ви дела.
Очаквайте пари или предложения за допълнителен доход най-вероятно от страна на хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.
Успех на момче или млад мъж ще бъде причина за телефонни разговори с приятели или с роднини.
Младите мъже Риби до 35 годишна възраст ще имат своята специална седмица на изпълнение желания или постигнати цели. Но винаги те трябва да са свързани с добри дела…

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Избрано