Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (16-22 юли 2018)

Публикувано

на

Овен Седмичен Хороскоп 16 – 22 юли 2018

Ако сте родени под знака на Овен това ще бъде седмица, в която ще се концентрирате към стриктното изпълнение на вашите планове и задачи.
Сега обстоятелствата ще работят във ваша изгода и вие ще трябва максимално да се възползвате от тях, пише astro.velida.net.
Вероятно точно през тази седмица ще направите важни планове за следващите няколко месеца от годината.
В личен и семеен план ще имате повод за радост, удовлетворение или за събиране с роднини или приятели.


Тази седмица ще бъде щедра откъм позитивни преживявания в любовта.
Домашните ви задачи и ангажименти ще са също ваш приоритет, но там нещата ще са повече рутинни, отколкото да възникне някаква необичайна ситуация.
Седмицата ще бъде благоприятна за развитие на домашните ви дела, за подобрения, премествания или ремонти.
През седмицата ще имате срещи или гости, които ще са с определена цел и които ще определят някои от вашите бъдещи планове.
Любовните ви и приятелски връзки ще са в основата на интересни преживявания, но от друга страна тъкмо при тях може да възникне една стресова ситуация.
Седмицата вещае неприятно събитие или инцидент свързан с човек от кръга ви приятели или познати.

Телец Седмичен Хороскоп 16 – 22 юли 2018

Ако сте родени под знака на Телец пред вас е седмица, в която ще ви ангажират събития свързани с деца или млади хора. Сега ще имате благоприятно време за начинания свързани с тях, за организиране на събирания или други мероприятия.
Седмицата вещае събития свързани с бременност или с раждането на дете.
През тази седмица се опитайте да бъдете максимално откровени, избягвайте лъжите и манипулациите, защото те ще предизвикат негативните страни на хората около вас. Така сами може да обърнете седмицата в едно неприятно за вас време.
Сега ще срещнете нови хора в ежедневието си или чрез онлайн комуникация в социалните мрежи. Бъдете предпазливи с тях, защото не всички са реални хора или хора с открити и честни намерения.
През седмицата ще имате за разрешаване повече неприятни ситуации, но хубавото е, че всяка една от тях ще има разрешение. Всичко ще е въпрос на време и търпение от ваша страна. Прибързаните действия през тази седмица могат да ви отведат в задънена улица.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване и за контакти с хора от различни населени места.
Някои от вас ще реализират преместване по местоживеене и това ще бъде основно по семейни причини или за да осигурят по-добър стандарт на семейството си.
Тази седмица ще се преживее важно събитие в семейството свързано с годеж, сватба, юбилей, рожден ден и др.

Близнаци Седмичен Хороскоп 16 – 22 юли 2018

Ако сте родени под знака на Близнаци пред вас е седмица, в която ще следите реализирането на очаквани от вас събития.
Това е време на пасивно изчакване нужните неща да се случат, за да може след това вие да вземете инициативата за развитието на вашите планове и цели.
През седмицата ще ви натоварят ангажименти или емоционално ще преживеете по-чувствително събития свързани с жена от кръга ви роднини или приятели.
Въпреки пасивните влияния на тази седмица, като цяло тя ще бъде важно (а за някои от вас и преломно) време.
През тези дни макар и бавно ще има движение на ваши важни планове. Определени събития ще ви притиснат да вземете важни решения.
Това ще бъде много силна седмица, въпреки че едва ли ще преживеете големи драматични промени или събития с особена важност.
Стойността на преживените неща през тези седем дни ще се види в края на седмицата.
Конфликтите през тези дни ще са много емоционални и ще наранят както вас, така и другата страна с неприятни обиди, връщане към минали грешки и преживявания и др.
Това ще бъде изпитание за вас, да избегнете такива конфликтни ситуации.
През седмицата ще имате странни преживявания, съновидения или ангажименти свързани с хора от Отвъдното.

Рак Седмичен Хороскоп 16 – 22 юли 2018

Ако сте родени под знака на Рак тази седмица бъдете готови да приемете някои нежелани или неочаквани промени в плановете ви или в начина ви на живот.
Пазете личните си вещи и информация от чуждо посегателство или любопитство.
През тази седмица не трябва да ви обърква повечето информация, писма или телефонни разговори.
Опитайте се да селектирате по-важните неща.
Седмицата вещае важно предложение или подписването на договор, който ще касае вашите професионални или материални интереси.
През тази седмица ще можете да реализирате важни задачи свързани с имот или вещи, със стопанство или личен автомобил.
Ще имате благоприятно време за покупки свързани със всичко това.
Сега ще ви зарадват парични постъпления или новина, документ свързан с пари, които предстои да получите.
Мнозина ще се ангажират с уреждането на финансови документи, което ще се развие във ваш интерес.
Седмицата вещае важно събитие или силно емоционално преживяване свързано с мъж над 35 годишна възраст.
Нежеланите или неочакваните промени през тази седмица ще са причина за размисъл относно предопределеността на нашия живот и програмираните събития в него, които ние не можем да променим.

Лъв Седмичен Хороскоп 16 – 22 юли 2018

Ако сте родени под знака на Лъв пред вас е седмица, в която ще получите по-голяма яснота по въпроси, които са ви сериозно притеснение в момента. По един или друг начин ще получите яснота или решение на една сложна дилема. Съновиденията сега ще са полезни за вас.
През седмицата ще имат добро развитие вашите финансови дела. Мнозина ще се зарадват на пари, на предложение, което ще донесе добър доход или на приключването на парично задължение.
Сега ще отделите време и внимание да приключите със стар ангажимент. Събития от миналото ви отново ще станат актуални поради някаква причина.
Използвайте тази седмица за уреждане на битови проблеми, ремонти или подобрения в дома, в градината или в стопанството си.
Сега ще имате благоприятно време за покупки или продажба на имот или на лични вещи.
Здравето ви може да изиска грижи, лечение или консултация с лекар специалист.
В личен план ще ви зарадва едно признание, похвала или комплимент.
Ще успеете навреме да игнорирате една личност, която ще се опита с лукавство да извлече полза от познанството си с вас.
Разговор с жена ще ви даде идея, с която ще можете да постигнете един важен за семейството ви успех.

Дева Седмичен Хороскоп 16 – 22 юли 2018

Ако сте родени под знака на Дева през тази седмица стреса ще ви мобилизира да бъдете по-акуратни и изпълнителни в своите задачи и ангажименти.
Семейните ви дела ще са натоварващи и физически и психически, но ще съумеете да се справите с тях.
Ще възникне напрежение в семейството ви свързано с важно събитие или преживяване.
Неприятна новина свързана с човек, когото познавате ще ви разстрои емоционално. Това може да бъде причина за среща, гостуване или пътуване.
Хубавите преживявания тази седмица ще бъдат свързани с получаването на положителен отговор на ваше запитване или молба.
Събитие около момиче или млада жена също ще е причина за приятни емоции и вълнения.
Сега ще преживеете ситуация, в която ще усетите закрилата на Съдбата или ще ви бъде даден късмет, който ще ви е в голяма помощ.
Седмицата ще бъде интересна за професионалното ви развитие. Събития на работното ви място ще са в основата на динамични, емоционални и дори конфликтни разговори. Ще възникне възможност за напредък, но дали ще го реализирате ще зависи изцяло от вас.
През седмицата ви предстои получаване на пари и ново развитие на една стара любовна връзка.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ ЧЕТЕТЕ ТУК!

 

Извън спорта

5 зодии, които завинаги остават свързани с първата си любов :(

Публикувано

на

Някои представители на зодиака се влюбват много бързо, като най-силно е чувството, когато го изпитат за пръв път. Техните хороскопи показват, че ако станат жертви на разбито сърце, много по-трудно им минава, отколкото на останалите зодии от зодиака. Затова е много вероятно първият път, когато се влюбят, да бъде и последният. Те никога не забравят първата си любов. Обикновено първата любов за всички ни представлява много специално чувство, което ни носи много радост и щастие. Дори любовната връзка да е завършила зле за нас, ние винаги ще пазим спомен за това какви чувства е породил у нас човекyt, с когото сме били, и той винаги ще заема специално място в сърцето ни. Когато обаче този спомен често изплува в съзнанието ни и ни кара да преживяваме мислено и емоционално отново приказната история, това е сигурен знак, че ние все още не сме преживели човека, отговорен за това. Ние сме буквално „заковани“  за нашата първа истинска любов…или по-скоро спомена за нея. Добре, да приемем, случаят е такъв. Съвсем нормално явление е, ако сте се разделили с любимия човек наскоро и все още ви е трудно да се отърсите от случилото се. Проблемът идва, когато сте разделени от много време, но все още си спомняте за него, чувствате,че ви липсва и сравнявате всеки следващ ваш избраник с него. Каквото и да си говорим обаче, първата любов си остава най-специалната. За повечето хора, това не е просто момент или етап в живота им, който идва и си отива, без да оставя трайни следи след себе си – първата любов е олицетворение на всичко най-прекрасно в света, неповторимо и несравнимо с друго. Ако вие сте от тези хора, то значи вероятността трудно да се откъсвате от спомена за човека, който за вас е бил олицетворение на истинската първа любов, е голяма. До голяма степен вашият зодиакален знак предопределя дали оставате отчаяно предани на своята първа голяма и истинска любов. Вижте кои 5 зодии най-трудно преживяват тези ситуации в живота:

1. Телец Телците са всеизвестни романтици, но това не е единствената причина, поради която се казва, че те трудно забравят първите си любови. Те са много чувствени и предани към партньорите си, отдават цялото си сърце на тях, особено когато им се случва за пръв път. Обикновено Телците са доста инатливи и безкомпромисни, когато става дума за чувства. Когато решат,че искат да бъдат със своята истинска първа любов, никой и нищо не е в състояние да им промени решението, без значение колко прекрасен и по-подходящ може да бъде всеки следващ човек, който иска да бъде част от живота им.

2. Рак Раците също са много романтични натури и гледат с много по-различен поглед на света около себе си и на любовта. За Раците чувствата, трепетите и всички моменти, които идват с първата любов, са нещо много специално. Дори техният любим да не е най-прекрасният човек на света, те му осигуряват кътче от сърцето си, което си остава негово. Раците са страшно привързани към хората, които са част от живота им и това е една от сигурните отличителни черти, че те са от онези зодии, които трудно се откъсват от идеята и спомена за първата си любов, дори когато тя вече е отдавна изживяна. Пък и представителите на този зодиакален знак не обичат особено много да допускат нови хора до себе си – те предпочитат да бъдат с хора, които вече са опознали.

3. Лъв Всички знаем, че Лъвовете са много страстни и отдадени любовници. Щом са млади и влюбени, трудно спазват прилично държание, когато са с половинката си. Ако първата им любов им е дала всичко, което им е било необходимо и ги е правело щастливи, много естествена реакция е във всяка следваща връзка да търсят точно това, което са получили, когато са навлизали в света на любовта – страстта, буйната любов и добре прекарано време заедно с партньора. Трудно приемат действителността такава, каквато е, особено когато си дадат сметка, че много често не прекарваме остатъка от живота си с нашата първа любов. Наистина е нелека мисия да осъзнаят тази концепция на житейската реалност, защото романтикът в тях, за който може би не подозират, люто се бори срещу вярвания като тези, че не може да бъдете, с човека, когото най-много сте обичали досега.

4. Скорпион Скорпионите са доста страстни, но дълбоко под тяхната твърда за пробиване обвивка, се крие един невероятен романтик със смело сърце да мечтае и много желае да раздава любов. Характерно за Скорпионите е, че те са много експресивни и жизнени, а да бъдат влюбени е страхотно изживяване. Представителите на тази зодия са наясно, че първата им любов невинаги е последната им, но това,че са много недоверчиви и свити към нови запознанства в любовта, прави всичко прекалено сложен процес. За Скорпионите първата любов е някой, от когото те няма какво да крият и пред когото могат да са себе си, имат му доверие и нищо допълнително не е нужно, за да се чувстват комфортно.

5. Риби Рибите са изключително романтични, артистични и често за тях музиката е неизменна част от живота им. Чувайки звученето на позната песен, която им носи спомени за отминали щастливи времена, прекарани с любим човек, веднага ги обзема носталгия и тъга по миналото. Понякога дори само от мелодията сърцето им се свива от спомена за първата любов, която не може да върнат. Всеки път, когато се замислят да поемат към нова връзка, мисълта, че може отново да изгубят човека до себе си, ги ужасява страшно много. Шансът на Рибите да превъзмогнат тъгата по останалия спомен от прекрасното изживяване, наречено „първа любов“, е много малък, ако не се вземат в ръце и не започнат активно да се запознават с нови хора и да ходят по срещи.

източник: Dama.bg

Прочети повече

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (23-29 юли)

Публикувано

на

Овен Седмичен Хороскоп 23 – 29 юли 2018

Ако сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, която ще ви даде възможност за постигане на конкретни резултати в сферата на образованието или в кариерата ви.
Подгответе се за седмица на усилена работа и по-малко време за развлечения, пиши astro.velida.net.
Сега ще можете да реализирате свои планове свързани с дома ви или с имот, който притежавате.
Ще може да поставите началото на една перспективна връзка, особено ако партньорът ви е роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.
Седмицата вещае важно събитие свързано с момиче или жена родена под знака на Рак, Скорпион или Риби (или с такъв асцедент).
През седмицата някои от вас ще прекъснат свои професионални отношения, което ще е очаквано събитие (приключване на договор или ангажимент и др.)
Интересно развитие ще имат ваши приятелски връзки с мъже, независимо от тяхната възраст или обществено положение.
Тази седмица ще бъде благоприятна за предсказване на бъдещето с карти Таро.
Младите жени Овен ще имат домашни грижи или задължения свързани с бременност или със собственото си дете.

Телец Седмичен Хороскоп 23 – 29 юли 2018

Ако сте родени под знака на Телец пред вас е седмица, в която решенията и действията ви ще се определят от вашата чувствителност и емоционалност.
Дали това ще бъде за ваше добро ще разберете едва в неделя.
През тази седмица избягвайте самозаблуда или илюзии свързани с пари.
Разбира се, може да получите пари поради една щастлива случайност, но това едва ли ще огрее всички представители на този зодиакален знак.
Тази седмица ще бъде благоприятна за всякакви промени, включително за промяна на дома, в който живеете.
Може да предприемете и промени в работата си, които също ще се развият във ваша полза.
През тази седмица ще се зарадвате на здравословното стабилизиране на жена, която е ваша роднина или позната.
Избягвайте злоупотребата с алкохол!
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, но се пазете от необмислени постъпки или самонадеяни действия.
Действията на човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби ще ви направят нервни и неспокойни.
Жените над 35 години ще могат да разрешат един неприятен проблем и да се освободят от насъбралото се напрежение.

Близнаци Седмичен Хороскоп 23 – 29 юли 2018

Ако сте родени под знака на Близнаци тази седмица се постарайте да бъдете в хармония със себе си и с хора, с които ще се срещате в ежедневието си.
Това е седмица, в която ще градите важни контакти или професионални отношения.
Понякога ще ви се налага да отлагате предварителни уговорки, но за това винаги трябва да има сериозна причина, а не да се поддавате на временни емоции или прищевки.
Използвайте тези седем дни за подредба на дома си, за уреждане на домашни или битови проблеми и др.
Седмицата ще бъде неблагоприятно време за съдебни или юридически дела.
През тази седмица ще ви зарадват неочаквани новини свързани с дома ви.
Ще имате късмет по важни въпроси свързани със семейството ви.
Предложение, което ще получите през тези седем дни ще има положително влияние върху домашните ви и семейни дела.
Тази седмица неочаквано ще ви изненада един финансов документ или пари, които ще получите чрез договор или споразумение.
Във финансов план седмицата може да ви изненада приятно, но почти нищо няма да се получи, ако сами форсирате нещата.
Сега може да усетите много по-емоционално и сантиментално липсата на хора, които не са до вас – на далечно разстояние или в Отвъдното.

Рак Седмичен Хороскоп 23 – 29 юли 2018

Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица различни събития с мъж ще ви покажат грешките, които правите в общуването си с хора, които са по-възрастни от вас или имат по-голям опит в дадена сфера от живота.
Сега ще бъде важно да намерите компромисно разрешение на неприятности, които имате с мъж.
Тази седмица мнозина ще пътуват, но това ще бъде едно напрегнато пътуване поради нечий сприхав характер или поради възникването на други конфликтни ситуации.
Внимание сега и по-голяма дипломатичност ще изискат ваши отношения с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.
През седмицата ще възникне временна стресова ситуация или паника свързана с човек от кръга ви приятели. Тя определено ще има благоприятно развитие или щастлива развръзка, благодарение на едно малко чудо или късмет.
Седмицата ще ви донесе възможност за нови познанства с важни за бъдещето ви хора, така че не селектирайте нито едно от тях по възраст, националност, религия или други някакви предразсъдъци.
Във финансов план мнозина ще останат разочаровани поради забавяне или други усложнения свързани с пари. Сега се стремете да бъдете практични в разходите си и не допускайте преразход с надежда, че скоро ще имате добър доход.
Мъжете над 35 годишна възраст ще търсят сами изход от една трудна ситуация, но вероятно разрешението ще дойде чрез помощта на някой друг.

Лъв Седмичен Хороскоп 23 – 29 юли 2018

Ако сте родени под знака на Лъв тази седмица вещае едно важно събитие свързано с жена, което ще ангажира сериозно вашето внимание.
Седмицата ще бъде благоприятна за юридически или съдебни дела, особено ако за тях разчитате на действията или съдействието на жена.
Тази седмица ще ви изненадат различни срещи, покани за събирания или друг вид контакти с хора отблизо и далеч.
Може да възникне неочаквана възможност за една покупка или да получите неочакван подарък.
Добро развитие (макар по един неочакван начин) ще имат вашите имотни дела.
През тази седмица могат да се задълбочат недоразумения или други проблеми в семейства, където партньорите са вече разделени поради някаква житейска причина: по взаимно съгласие, поради работа в друго населено място и др.
Извънбрачните връзки ще имат нежелано развитие през тези седем дни.
Някои от приятните събития тази седмица ще бъдат свързани с дете или с млади хора от кръга ви роднини. Възможно е раждане на дете или събиране свързано с личен празник.
Седмицата вещае нещо специално свързано с дете родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.
Жените над 35 годишна възраст ще имат възможност да получат допълнителни или неочаквани пари, повишение на доходите си и др.

Дева Седмичен Хороскоп 23 – 29 юли 2018

Ако сте родени под знака на Дева пред вас е седмица, в която ще отделите голяма част от вниманието си върху собственото си професионално развитие.
Очаквайте интересна или полезна информация от жена, с която работите заедно.
През тази седмица въвличането ви в една интрига или разпространението на невярна информация може да ви злепостави пред важни за вас хора и дори да бъде причина за приключване на важни за вас отношения.
Внимавайте и проверявайте всяка информация, която ще получите от хора родени под знака на Козирог, Дева или Телец. Бъдете предпазливи в отношенията си с хора от тези зодиакални знаци, тъй като те ще бъдат твърде непредсказуеми.
През седмицата може да получите пари от мъж или в семейния ви бюджет да има приход благодарение на мъж от семейството ви.
Като цяло тази седмица ще бъде градивна и успешна за вас, особено ако заложите на хармонични отношения с хората около вас. Тактичността и дипломатичността ще ви помогнат да преодолеете всяка сложна ситуация или неочаквано възникнало недоразумение.
Младите жени Дева могат да получат предложение за нова позиция в настоящата си работа или оферта за нова работа в друга компания или институция.
Младите мъже до 35 годишна възраст ще имат възможност за финансово стабилизиране, получаване на очаквани пари или очаквано повишение на доходите си.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (23-29 юли)

Публикувано

на

Везни Седмичен Хороскоп 23 – 29 юли 2018

Ако сте родени под знака на Везни тази седмица ще отделите време за разговор с жена, с която имате трудни или сложни отношения.
Сега може да бъдете ангажирани със събитие свързано с жена родена под знака на Козирог, Дева или Телец, пише astro.velida.net.
Тази седмица ще възникне неприятна ситуация свързана с финансов проблем, който може да застраши семейния ви бюджет или да създаде по-голям стрес при разрешаването му. Избягвайте да влагате или да харчите пари за неща, за които нямате сигурност като качество или гаранция.
Затруднения ще възникнат при разрешаването на наследствени въпроси от финансов характер.
В материално – имотните си дела седмицата ще изиска от вас да намалите темпото, да не избързвате със своите решения и действия.
Грижи могат да възникнат около имот, който не използвате в момента или който се намира в друго населено място.
През тази седмица ще бъдете опора и надежда на едно момиче или млада жена.
Жените над 35 години ще имат нови познанства с хора от различни населени места.
Младите жени до 35 годишна възраст ще организират и реализират важни планове свързани с дома си. Вероятно тази седмица ще преживеете важно събитие свързано с човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион.

Скорпион Седмичен Хороскоп 23 – 29 юли 2018

Ако сте родени под знака на Скорпион тази седмица ще ви изненада с различни събития свързани с дете или млад човек от фамилията ви.
Ще възникнат неочаквани разходи за дете, но ще бъдат за хубаво.
Притесненията ви през тези седем дни ще бъдат свързани с новина или документ, които ще очаквате да получите.
Вероятно те имат важно значение за бъдещето ви, но от вас ще се изиска да бъдете търпеливи.
Новина свързана с житейска драма в семейството на хора, които познавате ще бъде причина за появата на тъжното ви настроение в някои моменти през седмицата.
Сега ще имате важен период за вашата кариера или професионално израстване (обучение).
Ще възникне неочаквана възможност или идея, която може да дойде чрез човек, когото вече познатвате (приятел, колега и др. )
Успехи на ваши приятели в техния бизнес или кариера ще е повод за поздравления или малко празненство.
В любовта обаче ще трябва да бъдете реалисти и да не се опитвате да възродите отношения, които вече са изживели времето си. Това особено ваши за отношения с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, които вече са повели по една нова пътека на развитие.

Стрелец Седмичен Хороскоп 23 – 29 юли 2018

Ако сте родени под знака на Стрелец пред вас е седмица, в която ще планирате важно за вас пътуване или ще тръгнете на път. Това пътуване ще ви донесе много положителни емоции и преживявания.
През седмицата ще ви зарадва новина, която ще дойде от човек, който живее в друго населено място.
Тази седмица сложни ще се окажат отношенията между мъжете Стрелец с мъже от другите зодиакални знаци.
Неприятностите, които ще възникнат сега могат да бъдат на лична или професионална осносва, но не допускайте тяхното задълбочаване.
Като цяло седмицата ще изиска от вас много по-голямо внимание в организирането и изпълнението на ежедневните ви дела и задачи.
Не допускайте разпиляване на времето си с клюки или интриги, в търсене на отмъщение за нечии минали зловредни действия срещу вас.
Разпиляването на енергията ви за такива неща ще ви навреди и вие може да се окажете в губеща позиция.
Здравето ви ще изиска грижи, независимо от вашата възраст или моментно състояние.
Някои от хубавите неща през тази седмица ще бъдат свързани с пари, които ще получите чрез хора от семейството си или чрез семеен бизнес (инвестиция).

Козирог Седмичен Хороскоп 23 – 29 юли 2018

Ако сте родени под знака на Козирог пред вас е седмица, в която ще трябва да се погрижите по-сериозно за семейството си.
Тази седмица ще възникне притеснение за нечие здраве или друг сериозен проблем свързан с роднина роден под знака на Риби, Скорпион или Рак.
Семейните ви планове ще се развиват бавно или с необходимост от преодоляване на различни пречки.
Би било добре да направите преоценка на плановете си за близкото бъдеще и да бъдете по-големи реалисти относно това какво може да постигнете и какво не.
В работата си ще преживеете негативни емоции свързани с клиенти или хора, които ще ви посетят (институция по контрола, данъчни и др.)
Ако сте в процес на търсене на нова работа, сега трудно ще намерите такава, която да покрие вашите изисквания.
Тази седмица ще бъде благоприятна за всичко свързано с пътуване.
Ако очаквате новина или важен документ от друго населено място, едва ли ще останете разочаровани.
През тази седмица може да получите покана за пътуване или гостуване в друг град или държава.

Водолей Седмичен Хороскоп 23 – 29 юли 2018

Ако сте родени под знака на Водолей пред вас е седмица изпълнена с различни емоции свързани с вашата романтична връзка или приятелски отношения.
Сега взаимно с вашия партньор ще имате желание да преживеете нещо специално.
Тази седмица вещае благоприятни за вас новини или възможности от финансов характер.
Вероятно през тези седем дни ще преживеете важно събитие свързано с родители или по-възрастни родственици.
Това ще бъде благоприятно време за съдебни или юридически дела от имотен или семеен характер.
Мнозина ще се зарадват на придобивка чрез наследство или получаване на права върху някакъв вид собственост.
Сега ще имате благоприятна седмица за преместване в нов дом, приключване на строеж или на голям ремонт.
Конфликтите тази седмица ще са основно с млади жени или момичета, които имат неприятности в живота си, за които обаче няма да са готови да поискат помощ или съвет от вас. Вместо това ще рискуват да си навлекат нежелани нови проблеми.
Мъжете и жените над 35 годишна възраст ще имат седмица, в която определени преживявания ще определят техни бъдещи промени в живота.

Риби Седмичен Хороскоп 23 – 29 юли 2018

Ако сте родени под знака на Риби тази седмица ще ви изненада късмет или шанс свързан с нещо, което сте смятали, че е останало завинаги в миналото ви.
Изненадата определено ще бъде приятна, особено ако проявите готовност да се възползвате от тази нова възможност.
През тези седем дни мнозина ще намерят загуабена или забравена вещ.
Тази седмица ще събере родители с деца, които живеят или работят в друг град или държава.
Въобще сега много разделени семейства ще имат възможност да се съберат заедно поради лятна ваканция или друга някаква причина.
Седмицата ще бъде благоприятна за финансовите ви дела.
Очаквайте пари или предложения за допълнителен доход най-вероятно от страна на хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.
Успех на момче или млад мъж ще бъде причина за телефонни разговори с приятели или с роднини.
Младите мъже Риби до 35 годишна възраст ще имат своята специална седмица на изпълнение желания или постигнати цели. Но винаги те трябва да са свързани с добри дела…

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Избрано